Buitenschoolse opvang de Waayer

Kornoelje 1
4007 TP
Tiel
06 22 90 54 29

Openingstijden
Ma, di en do: VSO en BSO tot 18.30 uur

LRK nummer:

628687941

Voor de kinderen van deze scholen:

De Waayer Tiel
Waayer Wadenoijen

Buitenschoolse opvang de Waayer

Kinderen uit Tiel en Wadenoijen die naar basisschool De Waayer gaan, zijn van harte welkom bij VSO en BSO De Waayer in Tiel. Onze pedagogisch medewerkers vangen je kind op in ons eigen lokaal op deze school. De BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende belangstelling is opvang op woensdag en vrijdag ook mogelijk.

Samen lunchen
Na school eten en drinken we samen gezellig een boterham en nemen we de tijd om te luisteren naar de verhalen van de kinderen. Daarna bespreken we samen wat we gaan doen. Daarbij kijken we goed naar de behoefte van je kind.

Voorschoolse opvang
Op de voorschoolse opvang (VSO) in Tiel is je kind al welkom vanaf 07.00 uur. Als hij/zij er vóór 08.00 uur is, ontbijten we gezellig samen. Daarna zorgen de pedagogisch medewerkers ervoor dat je kind op tijd in het klaslokaal is.

Inschrijven BSO in Tiel

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!