Buitenschoolse opvang De Vos

Bongerd 2
4124 AK
Hagestein

De Bevers en De Vossen + VSO
06 40 68 34 21

De Dassen
06 57 92 63 69

Openingstijden
Ma – vr: einde schooltijd tot 18.30 uur
Ma, di, do: voorschoolse opvang vanaf 07.15 uur

LRK nummer:

136150251

Voor de kinderen van deze scholen:

Meester Vos

Buitenschoolse opvang De Vos

BSO De Vos is en fijne ontmoetingsplek voor kinderen uit Hagestein en Hoef en Haag. Dit is een gezellige BSO waar je kind alle kanten op kan en nieuwe vriendschappen kan sluiten. Ook buiten is een zee aan ruimte en er zijn volop mogelijkheden! Zelfstandigheid vinden we belangrijk, daarom krijgen kinderen vanaf 7 à 8 jaar een ‘speelcontract’ waarmee ze vrij buiten mogen spelen.

Binnen
We zijn met drie groepen gevestigd in de Meester Vosschool, waarmee we samen een aantal ruimtes delen. De ruimtes zijn fijn ingericht met verschillende hoeken waar je kind in kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een leeshoek, bouwhoek en knutselhoek.

Buiten
De speelpleinen van deze BSO in Hagestein liggen in een rustige wijk met uitzicht op de polder. Er zijn verschillende speeltoestellen voor jongere en oudere kinderen en er is een voetbalveldje.

Uitdagende activiteiten
Jouw kind kan kiezen uit activiteiten die dieper ingaan op kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Kunstwerken maken, proefjes doen, spelletjes…het kan allemaal! Soms is er ook een ‘chillmiddag’. Hierbij kijken we een filmpje op de zitzakken en ligkussens. Heerlijk relaxen.

Inschrijven BSO in Hagestein

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!