Buitenschoolse opvang de Beestenbende

Weithusen 63
4102 NV
Culemborg
06 45 26 43 84

Openingstijden
Ma, di en do: tot 18.30 uur;
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

322918868

Voor de kinderen van deze scholen:

Agora
De Kaardebol
Koning Willem-Alexander School
Julianaschool
Beatrixschool
Josefschool
’t Praathuis

Buitenschoolse opvang de Beestenbende

BSO de Beestenbende is gevestigd bij kinderboerderij De Heuvel in Culemborg. Een bijzondere en leerzame plek, waar je kind veel vrijheid heeft en veel buiten kan zijn!

Dieren voeren en aaien
BSO de Beestenbende heeft een eigen ruimte in een deel van de kinderboerderij. De kinderen kunnen hier buitenspelen op het ruime terrein en in de kapschuur. Ook mogen ze zelf groente kweken in het broeikasje. Uiteraard maken ze veel contact met de dieren. Even knuffelen met de konijnen, het paard aaien, helpen met voeren… het is allemaal mogelijk op deze buitenschoolse opvang in Culemborg!

Hygiëne
Op BSO de Beestenbende plaatsen we kinderen vanaf 4 jaar. Is jouw kind 4 of 5, dan maken we eerst een speelafspraak om te kijken of het kan worden geplaatst. Onze pedagogisch medewerkers maken duidelijke afspraken met jouw kind over de hygiëne en hoe hij of zij met de dieren omgaat. Onze medewerkers hebben natuurlijk ook goed contact met de beheerders van de kinderboerderij. Op maandag is de kinderboerderij gesloten voor het publiek, maar open voor de buitenschoolse opvang!

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!