Peuteropvang ’t Kleine Vosje

Bongerd 4
4124 AK
Hagestein
06 41 12 52 43

Openingstijden
Ma – vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

514272788

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang ’t Kleine Vosje

Peuteropvang ’t Kleine Vosje in Hagestein heeft een plekje in het dorpshuis en is dé ontmoetingsplek voor peuters en ouders uit Hagestein. Ook ouders uit Hoef en Haag weten onze peuteropvang te vinden. ’t Kleine Vosje kijkt uit op de speeltuin en het schoolplein van basisschool Meester Vos en heeft twee gezellige ruimtes waar genoeg te beleven is voor jouw peuter. Denk bijvoorbeeld aan een bouwhoek, beweegvloer, huishoek, winkeltje, taalhoek en een heuse peuter-chillruimte.

Buiten
In de met hekken afgezette, openbare speeltuin kunnen we heerlijk bewegen en spelen. Hier zijn een huisje, wipkip, klaverblad en hinkelpad aanwezig. Kinderen kunnen hier heerlijk op ontdekkingstocht!

Leuke activiteiten
Op deze peuteropvang in Hagestein werken we met thema’s volgens de Piramide methode voor voorschoolse educatie. Denk bijvoorbeeld aan de thema’s: ‘thuis’, ‘lente’, ‘verkeer’ of ‘kunst’. Onze activiteiten en uitstapjes worden volledig aangepast op dit thema. Op vrijdag gebruiken we de gymzaal om in te fietsen en beweeg- en kringspelletjes te doen of gaan we buitenspelen in de speeltuin.

Inschrijven peuteropvang in Hagestein

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!