Peuteropvang Moos

Tiendweg 90
4142 TB
Leerdam
06 18 65 99 46

Openingstijden
Ma en do: 8.15 uur tot 12.15 uur | 13.00 uur tot 17.00 uur
Di, wo en vr: 08.15 uur tot 12.15 uur

LRK nummer:

542740345

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Moos

Peuteropvang Moos in Leerdam vind je in basisschool Het Mozaïek, waar we met zorg een lokaal speciaal voor de peuters hebben ingericht. Het lokaal heeft verschillende speelhoeken, zodat jouw kind een fijne plek heeft om te leren en te spelen. Om de ontwikkeling te stimuleren, gebruiken we een landelijk erkend programma voor voorschoolse educatie.

Spelen
Bouwen, lezen of in het keukentje spelen, iedere peuter kan iets vinden dat aansluit bij zijn interesse. Natuurlijk gaan we ook iedere dag naar buiten om te spelen. Want ook daar is genoeg te ontdekken. Aan het eind van de ochtend eten we samen een boterham en in de middag groenten of fruit.

3+ groep
Om de peuters voor te bereiden op de basisschool gaan ze rond hun derde verjaardag naar de 3+ groep. De peuters in deze 3+ groep dagen we meer uit en we geven meer aandacht aan activiteiten die voorbereiden op de basisschool. Dit is een middaggroep.

Inschrijven Peuteropvang in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!