Peuteropvang Klimaap

Noorderwoerd 2
4145 NV
Schoonrewoerd
06 18 65 99 59

Openingstijden
Ma, di, do en vr: 8.15 uur tot 12.15 uur

LRK nummer:

375799059

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Klimaap

* Er is direct plaats bij peuteropvang Klimaap in Schoonrewoerd. *

Peuteropvang Klimaap in Schoonrewoerd zit in een zeer ruim en licht gebouw, waar je ook onze BSO vindt. De speelruimte van de peuteropvang in Schoonrewoerd is met zorg ingericht en voor ieder kind een fijne plek om te spelen en te leren. Je kind kan hier direct starten (geen wachtlijst).

Voorschoolse educatie
Peuteropvang Klimaap biedt voorschoolse educatie waarbij we werken met de Piramide methode. Hierbij werken we met herkenbare thema’s zoals ziek en gezond. Alles is erop gericht je kind spelenderwijs zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. In de hoeken is er gelegenheid om te lezen, te bouwen, te puzzelen en rollenspellen te spelen.

Buitenterrein
We spelen we iedere dag even buiten om een frisse neus te halen. Het vriendelijke buitenterrein is zo ingericht dat de kinderen hun energie goed kwijt kunnen. Er is veel ruimte om te fietsen, er zijn leuke speeltoestellen en niet te vergeten een zandbak, want dat is een favoriete speelplek voor ieder kind.
De dagdelen zijn inclusief lunch.

Inschrijven peuteropvang in Schoonrewoerd

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!