Peuteropvang Juultje

Koningin Emmalaan 45
4141 EA
Leerdam
06 44 14 19 40

Openingstijden
Ma – vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

173680197

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Juultje

Peuteropvang Juultje deelt een gebouw met basisschool Juliana en BSO Hofkanjers. Het is een mooi en licht gebouw waar jouw kind heerlijk de ruimte heeft om te leren en te spelen. In de verschillende speelhoeken kunnen de kinderen bouwen, puzzelen of in de huishoek spelen, waardoor ze optimaal gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.

Bewegen en spelen
De kinderen op onze peuteropvang spelen dagelijks even buiten. Ons vriendelijke buitenterrein heeft leuke speeltoestellen en een mooie zandbak. Ook is er genoeg ruimte om te fietsen.

Binnenkort kan jouw peuter bij onze peuteropvang in Leerdam ook binnenspelen op een beweegvloer. Dit is een speciale mat waarop kinderen educatieve spellen kunnen spelen die bijdragen aan beweging en interactie.

Samen eten en drinken
Samen eten is een leuk en belangrijk leermoment voor kinderen. Bij peuteropvang Juultje eten de kinderen aan het eind van de ochtend samen een boterham.

Inschrijven peuteropvang in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!