Peuteropvang Emma

Raadsliedenstraat 120
4142 BV
Leerdam
06 42 07 26 24

Openingstijden
Ma, di en do: 8.15 uur tot 12.15 uur | 13.00 uur tot 17.00 uur
Wo en vr: 8.15 uur tot 12.15 uur

LRK nummer:

129566275

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Emma

Peuteropvang Emma in Leerdam zit in het Emmahuis, naast de dagopvang voor senioren. Op deze peuteropvang worden ook activiteiten met ouderen georganiseerd. Zo gaan de kinderen en ouderen bijvoorbeeld samen gymmen of liedjes zingen. Ook komen de mensen van de bibliotheek hier regelmatig langs om interactief voor te lezen. Bij peuteropvang Emma werken we met een programma voor voorschoolse educatie.

Buitenspelen
Op deze met zorg ingerichte locatie hebben de kinderen heerlijk de ruimte om te leren en te spelen. De kinderen spelen elke dag buiten. Op het buitenterrein zijn leuke speeltoestellen en is er ruimte om lekker te fietsen of in de zandbak te spelen. Ook eten de kinderen bij deze peuteropvang in Leerdam samen een lunch of een middaghapje.

2+ groep
Rond hun tweede verjaardag gaan de peuters ’s ochtends naar de 2+ groep. Hierdoor kunnen we de activiteiten goed aanpassen aan de leeftijd van jouw kind.

3+ groep
Rond hun 3e verjaardag gaan de peuters ’s middags naar een 3+ groep. We dagen de peuters in deze 3+ groep meer uit om te leren en geven meer aandacht aan activiteiten die voorbereiden op de basisschool.

Inschrijven peuteropvang in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!