Peuteropvang De Zonnestraaltjes

Graaf Florisstraat 6
4121 EL
Everdingen
06 57 97 37 62

Openingstijden
Wo en vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

317932627

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang De Zonnestraaltjes

Peuteropvang De Zonnestraaltjes in Everdingen is dé ontmoetingsplek voor ouders en peuters. We hebben een eigen plek in basisschool De Regenboog. Peuters en kleuters spelen hier gezellig samen. De peuteropvang werkt nauw samen met school. Zo is de overgang van naar de basisschool straks minder groot voor je kind.

Hoeken en zandtafel
Binnen heeft peuteropvang De Zonnestraaltjes verschillende hoeken waar je kind kan spelen. Er is een huishoek, knutselhoek, bouwhoek, autohoek en een verkleedhoek. Daarnaast werken we met wisselende thema’s. Bij elk nieuw thema creëren we een themahoek. Ieder kind bepaalt zelf waarmee en met wie het speelt. Ook is er een leuke zandtafel waar je heerlijk met zand en water kan spelen en modder kan maken.

Buitenspelen
We spelen dagelijks buiten op een stuk van het plein, waar de kinderen lekker tussen de struiken kunnen spelen en verstoppen. Zo kan jouw peuter de wereld ontdekken met natuurlijke materialen!

3+ activiteiten
De Zonnestraaltjes in Everdingen werkt met thema’s volgens de Piramide methode voor voorschoolse educatie. Hierin wisselen we tussen thema’s zoals thuis, lente, verkeer of kunst. Onze activiteiten en uitstapjes zijn gericht op het gekozen thema. In de kring zingen we liedjes, lezen we boekjes en eten we fruit. Peuteropvang De Zonnestraaltjes in Everdingen heeft speciale 3+ activiteiten voor de ‘oudere peuters.’ Nét iets meer uitdaging en anders dan de ‘jongere peuters.’

Inschrijven peuteropvang in Everdingen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!