Peuteropvang De Ark

Populierstraat 43
4131 AR
Vianen
06 40 86 86 32

Openingstijden
Di, wo, do en vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

177077219

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang De Ark

* Er is direct plaats bij Peuteropvang De Ark in Vianen *

Peuteropvang De Ark in Vianen is een fijne vertrouwde plek voor kinderen uit Vianen en het naastgelegen Hoef en Haag. Onze peuteropvang heeft zijn eigen gezellige plek binnen basisschool De Ark waarmee wij een goede samenwerking hebben en dat is fijn, want zo is de overgang naar de basisschool voor je peuter straks minder groot.

Lichte groepsruimte met leeshoek
Peuteropvang De Ark beschikt over een fijne, rustige groepsruimte met frisse, lichte tinten. Er is een mooie leeshoek met een bank, boekenmand en ‘open haard’. Dit nodigt je peuter uit om zelf boekjes te pakken en hier doorheen te bladeren. Ook lezen we de kinderen voor. Aan de grote tafel kunnen we puzzelen, knutselen en gezamenlijk eten en drinken. In de bouw- en huishoek kunnen kinderen zelfstandig of samen spelen. Deze peuteropvang in Vianen deelt de ruimte met de jongste kinderen van BSO Kidzkeet, die ‘s middags aanwezig zijn.

Voorschoolse educatie Piramide
Bij peuteropvang De Ark werken we met de Piramide methode voor voorschoolse educatie. Deze methode is opgebouwd uit thema’s die voor jonge kinderen herkenbaar en aansprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan dieren, ziek en gezond, eten en de seizoenen. We passen voor ieder thema de ruimte en activiteiten aan. Zo ontdekt jouw kind steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Speelplein
Buiten is er veel ruimte. We delen het speelplein met de kinderen van de basisschool. Hierover zijn goede afspraken gemaakt, zodat alle kinderen fijn kunnen spelen op hun eigen moment. Fietsen, klimmen of lekker spelen in de zandbak? Het kan allemaal bij onze peuteropvang in Vianen!

Welkom
Peuteropvang De Ark ligt in de Bomenbuurt, een fijne rustige groene buurt aan de rand van Vianen. Deze locatie is ook goed bereikbaar voor ouders uit Hoef en Haag (5-10 minuten met de fiets).

Inschrijven peuteropvang in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!