Peuteropvang Coppers

Pleinstraat 13A
4126 RT
Hei- en Boeicop
06 30 32 26 24

Openingstijden
Di en do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

214173744

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Coppers

* Er is direct plaats bij peuteropvang Coppers in Hei- en Boeicop. *

Peuteropvang Coppers is gevestigd in basisschool De Ontdekking in Hei-en Boeicop. Op onze peuteropvang in Hei- en Boeicop heeft jouw kind heel veel ruimte om te spelen. De peuteropvang zit in een nieuw gebouw met een fijne sfeer. Het is omringd door een groot speelplein en het grenst aan een natuurtuin. De natuurtuin wordt in 2023 uitgebreid en grenst daardoor aan de peuteropvang.

Speelruimte
Binnen is de ruime speelruimte met zorg ingericht. Voor ieder kind is er een fijne plek om te spelen en te leren. Er is in de hoeken gelegenheid om te lezen, te bouwen, te puzzelen en rollenspel te spelen. Ook bieden we op peuteropvang Coppers extra aandacht in de vorm van voorschoolse educatie.

Ruim buitenterrein
Natuurlijk spelen we iedere dag even buiten om een frisse neus te halen. Het vriendelijke buitenterrein is zo ingericht dat kinderen hun energie goed kwijt kunnen. Veel ruimte om te fietsen, leuke speeltoestellen en niet te vergeten de zandbak, de favoriete speelplek voor veel kinderen.

Bij Coppers eten de kinderen samen een boterham voordat ze naar huis gaan.

Inschrijven peuteropvang in Hei- en Boeicop

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!