Kinderdagverblijf Speelboot

Tiendweg 62A
4142 EL
Leerdam
06 44 63 88 07

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

231560783

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Speelboot

Kinderdagverblijf Speelboot heeft een vrolijke uitstraling en biedt diverse, uitdagende spelmaterialen en speelplekken voor jouw kind en een programma voor voorschoolse educatie. Kinderdagverblijf Speelboot in Leerdam heeft twee groepen: groep Matroosjes voor de baby’s en groep Kapitein voor de dreumesen en peuters.

Babygroep
Babygroep Matroosjes heeft een huiselijke en rustige ruimte. We stimuleren de ontwikkeling van baby’s met activiteiten en materialen, geschikt voor iedere leeftijdsfase. Zo ontdekt je kind op een veilige en prettige manier de steeds groter wordende wereld. Het kinderdagverblijf in Leerdam heeft een apart buitenplein met een kleine glijbaan en zandbak, waar dreumesen heerlijk met hun handjes en voetjes het zand kunnen voelen.

Dreumes- en peutergroep
De kinderen van groep Kapitein varen in hun boot, koken in de huishoek, ontdekken in de bouwhoek en springen en dansen op de beweegvloer. Buiten zijn er veel mogelijkheden voor spelenderwijs bewegen, met voldoende ruimte om te fietsen en rennen. De speeltoestellen op het KDV in Leerdam stimuleren zowel het fantasiespel als de klimkunsten van durfallen. Ook is er een zandbak: de favoriete speelplek van veel kinderen.

Inschrijven kinderdagverblijf in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!