Kinderdagverblijf Krullevaar

Tiendweg 11B
4142 EG
Leerdam

Twinkel
06 39 69 23 19

Glitter
06 42 07 25 71

Sprankel
06 42 07 25 72

Spetter
06 42 07 25 74

Fonkel
06 42 07 25 81

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

110559812

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Krullevaar

Kinderdagverblijf Krullevaar is gevestigd in Het Kristal in Leerdam en heeft een warme uitstraling. Hier krijgt je kind zorg, aandacht en activiteiten aangeboden die volledig aansluiten op de leeftijd en de ontwikkeling stimuleren. Kinderdagverblijf Krullevaar bestaat uit vijf groepen: twee babygroepen, twee dreumes-/peutergroepen en een 3+ groep.

Individuele zorg en aandacht
Op kinderdagverblijf Krullevaar is de zorg en aandacht van iedere groep afgestemd op de leeftijd van je kind. Extra aandacht is mogelijk in de vorm van voorschoolse educatie.

Babygroepen
Op babygroepen Glitter en Fonkel zorgen per groep twee babyspecialisten voor maximaal negen baby’s in de leeftijd van 0-20 maanden. Zij geven ieder kind liefdevolle zorg en aandacht en houden rekening met het slaap- en voedingsritme van jouw baby. Ook bieden zij jouw baby de ruimte om te ontdekken en zich te ontwikkelen.

Dreumes- en peutergroepen
Op de twee dreumes-/peutergroepen Spetter en Sprankel, zitten maximaal twaalf kinderen van 18 maanden tot en met 3 jaar. Het ontwikkelingsmateriaal, de liedjes, boekjes en activiteiten die gedaan worden, sluiten aan op de belevingswereld van de kinderen.

3+ groep
Wij streven ernaar iedere peuter ouder dan 3 jaar op de 3+ groep Twinkel te plaatsen, totdat hij of zij naar school gaat. Op deze groep worden kinderen gestimuleerd in hun zelfredzaamheid, het maken van eigen keuzes en zelfstandigheid. Rekening houden met elkaar, vriend(innet)jes maken en samenwerken zorgt voor een goed groepsgevoel.

Ruimtes om te leren en te spelen
Krullevaar heeft verschillende speel- en leerrijke groepsruimtes met een poppenhoek en keukentje waar kinderen imitatiespel en fantasiespel kunnen ontwikkelen. Ook heeft het kinderdagverblijf in Leerdam een bouwhoek, waar kinderen kunnen ontdekken en zich motorisch kunnen ontwikkelen. Er zijn twee buitenterreinen met kleine picknicktafels en speeltoestellen en er is genoeg ruimte om lekker rond te fietsen. Daarnaast is de zandbak voor veel kinderen een favoriete speelplek.

Inschrijven kinderdagverblijf in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!