Kinderdagverblijf Hagestein

Maatgraaf 4
4124 BE
Hagestein

De Stampertjes
06 57 90 43 84

De Rakkers
06 57 90 45 19

De Struiners
06 57 92 28 40

De Ontdekkers
06 57 98 35 39

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

244491033

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Hagestein

Kinderdagverblijf Hagestein is een fijne opvanglocatie voor jouw kind, gelegen aan de rand van het dorp Hagestein. Er is veel groen en speelgelegenheid voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om eropuit te trekken.

Thema’s
De binnenruimtes zijn ingericht aan de hand van themahoeken. Denk hierbij aan een huishoek, een bouwhoek en een rustig hoekje waar kinderen zich kunnen terugtrekken om een boekje te lezen. Tijdens een VVE thema (Voor- en Vroegschoolse Educatie) wordt er een themakast op de groep gezet.

Speelterrein
Het kinderdagverblijf in Hagestein heeft een groot speelterrein, waar de kinderen alle ruimte hebben om lekker te fietsen en fijn te spelen. Het uitzicht is weids en groen… beter kan niet, toch?

Lekker bewegen
Bij kinderdagverblijf Hagestein zijn we gek op muziek luisteren, knutselen en lekker bewegen. We zetten een liedje aan en dansen erop los! In het speellokaal wordt wekelijks gym gegeven aan de peuters. Ook spelen we spelen graag op ons speelplein en maken regelmatig een wandeling in het dorp of het buitengebied. Zo blijft je kind altijd voldoende in beweging.

Inschrijven kinderdagverblijf in Hagestein

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!