Buitenschoolse opvang Hoef en Haag

De Brink 6
4125 TR
Hoef en Haag

BSO Hoef en Haag (algemeen)
06 57 84 66 71

Poema’s (zolder)
06 57 64 07 68

Openingstijden
Ma – vr: BSO tot 18.30 uur

LRK nummer:

339220119

Voor de kinderen van deze scholen:

Het Avontuur

Buitenschoolse opvang Hoef en Haag

BSO Hoef en Haag vind je in het mooie, nieuwe kindcentrum aan de Brink. Binnen het kindcentrum werken wij samen met Basisschool het Avontuur en ons kinderdagverblijf. Op deze gezellige BSO in Hoef en Haag kan je kind zich volop ontwikkelen.

Speelcontract
Zelfstandigheid vinden we belangrijk. Daarom kunnen kinderen vanaf 7 à 8 jaar, samen met jou een ‘speelcontract’ ondertekenen waarmee zij vrij mogen buitenspelen! De speelpleinen met speeltoestellen voor jonge en oudere kinderen liggen in een rustige, pas aangelegde omgeving. Ook zijn er volop speelmogelijkheden in de vele speeltuinen van dit nieuwbouwdorp. Soms gaan we lekker op pad om die te verkennen of we halen boodschappen bij de supermarkt, zodat we lekker kunnen koken! En wist je dat Hoef en Haag ook een kikkertuin heeft waar je kikkerdril kan zoeken?

Atelier en verschillende hoeken binnen
We delen diverse ruimtes met de school en hebben verschillende hoeken waarin je kind heerlijk kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan een leeshoek, bouwhoek en knutselhoek. Ook kan je kind creatief aan de slag in het atelier!

Uitdagende activiteiten
Je kind heeft de keuze uit verschillende activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Zo kunnen zij bijvoorbeeld koken, kunstwerken maken, proefjes doen of programmeren.

Inschrijven BSO in Hoef en Haag

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!