Kinderdagverblijf Duimelot in Vianen officieel heropend

Heropening Dichtbij kinderdagverblijf Duimelot Vianen
Foto heropening locatie Duimelot Dichtbij kinderopvang Vianen
Na een grote verbouwing is kinderdagverblijf Duimelot in Vianen officieel heropend door locatiemanager Marianne Kortenhoeven.

Tijdens de verbouwing is de speelzaal verbouwd tot groepsruimte en is de locatie uitgebreid om meer kinderen te kunnen opvangen. Alle groepsruimtes zijn vernieuwd en hebben o.a. nieuwe vloeren, vloerverwarming en nieuwe keukens gekregen.

Over deze vernieuwde locatie
Kinderdagverblijf Duimelot ligt op een prachtige plek tegenover het hertenkamp en biedt veel speelgelegenheid voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bekijk Duimelot.

Bekijk meer nieuws

Twee generaties opgevangen bij Dichtbij

Vanaf haar babytijd zat Janine op Dichtbij kinderdagverblijf Duimelot in Vianen. Nu ze zelf moeder is, heeft ze voor haar dochter bewust voor Duimelot gekozen. ‘Het geeft me gewoon een heel vertrouwd gevoel.’

Ze zitten lekkerder in hun vel als ze op vaste momenten gezond eten

Tessa is moeder van Lotus (2 jaar) en Ella (7 jaar). Ze werkt bij Dichtbij als manager Communicatie. Gezond, leuk en lekker eten vindt ze belangrijk. En het liefst makkelijk zodat het past binnen het drukke leven van een jong gezin. Onmogelijk? Zeker niet! Lees Tessa’s tips.

‘Door haar het vertrouwen te geven dat ze het kan, zie ik haar groeien’ (ouder over haar dochter van 2)

Anouck is moeder van Danée (bijna 2) en werkt bij Dichtbij. Ze vertelt hoe je samen met je kind de motoriek kunt oefenen en hoe ze dat zelf doet bij haar dochter.